Sponsor

Tuesday, September 20, 2005

Audit Time!

Malasnyer bila dengar audit nih coz inilah masa kena belek balik file2 yang selambak kat bilik Miza tu. Adoiii mlsnyer nak buat. Audit Fixed Assets utk Cyber nih plak sib baik dah nak abis. Org2 audit dah sampai faber semalam so within 2 weeks nih kompem sampai sinilah plak tu. Mls lah crita psl nih coz bored sesgt psl2 menatang nih.

Crita psl kuih raya lah plak...cantiknyer kuih2 yg wife Mihar buat, rasanyer pun sedap jugak, Kagum aku..cdgnyer thn nih takmo membeli sgt coz nak buat sendiri. Tp klu bhuat pun kena buat kat Perak ler, sebabnyer kang anak aku kaco...lg satu oven tarak. Bleh nak beli, tp aku dah tak tau nak sumbat mana. Tunggu masuk umah hujung thn depan lah...menu2 yg aku berangan nak buat hmm...london almond, biskut mazola, kuih siput, biskut pasir ngan conflakes madu. Chewwahhh macam sempat jer nak buat...ekekeke takpe yg pasti kena ada niat dulu. Klu x menjadi tu blakang kira. Tahun nih nak request emak buat laksa utk raya.

Raya dah berangan posa tercicir plak. Alhamdulillah, posa ganti dah abis. Klu dihitung dr hari ni tinggal 2 minggu jer ramadhan nak menjelma...Ahlan wa sahlan ya ramadhan. Klu time posa nih dua benda yg penting kat dlm rumah aku i) ikan masin (lupa lah nama dia, yg bleh bagi hancur tu) ngan ii) Kurma (pebret hubby aku). So la nih dok mencongak2 kat mana aku nak cari ikan masin nih. Mlm nih kompem kena refer Ibu, dpt jer nama ikan tu bleh la aku start mencari kat pasar. Pastu psl tarawikh. Rasa2nyer mcm x dpt nak buat jemaah kat masjid sebab anak aku tgh lasak. Moga aku beroleh kekuatan utk buat sendiri kat rumah..Amin! Dugaan nak buat sendiri nih mmg byk.

So...selamat menyambut kedatangan ramadhan utk semua. Semoga amalan baik kita semakin bertambah dan semoga dirahmatiNya...amin!

1 comment:

dwainprehiem0889 said...
This comment has been removed by a blog administrator.