Sponsor

Friday, September 08, 2006

Jgn mare aaa!


Gila kose aku hari ni... 3 posting dlm sehari...seblom tu...Man sorry erk..aku cilok gambo kat blog ko...

ni pasal iklan merdeka ari tu...1st time tgk aku dah prasan..mamat ni mcm aku kenal...tp part last, masa dia peluk2 cikgu n senyum lebo tu aku musykil skit sebab mata dia agak sepet..

esoknya kecoh gak ler kat opis yg mamat tu betuilah org yg kami kenali...

tup...tup tuannyer pun muncul kat opis...haku takde digital camera so cilok pics Man...muakakakakakak kena boh bukti kang korang kata haku tipu..

rupanya2 betul tu En. Raz ekekekeke dah aku panggil dia Cikgu Aman...hik...hik..hik..ada nama baru erk.

No comments: