Sponsor

Monday, September 22, 2008

Menu berbuka lagi!

Nih gambo2 menu last week..minggu yg x berapa ada mood nak memasak..ngan bzioss OS nyer n jg tak sihat...mujurla nih last week puasa kat sini...lps nih kita rasa air tangan Ibu ngan Emak/Akak ler plak..hiks!


Cam x sabo jer nak packing baju2 nih...kalah budak kecik...

Elok la hari ni dah gaji so bleh la beli apa2 lg yg belum selesai...tq parents co yg kluarkan notis last minit kabo gaji diawalkan..nih pun sebab aku dok usha web intra..kalo x usha kompem terkejut ja tgk2 gaji dah masuk...ye lah kalo ikut schedule..jumaat nih br gaji...n parents co kluar notis jg gaji oktober pun diawalkan..huhuhuhu...kalo silap plan mau tersungkur nih..sebab gaji nov mcm biasa...

7 comments:

atty's said...

besh ar umi gaji awai

Umi_Aliesha said...

besh dr segi bleh beli awai skit ja k ty..lelain tetap sama...big boss takde ke nak kasi kami nih duit raya..hiks!

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

Salam Umi.

Seronoknya dapat gaji awal ... X yah nak b'sesak beli p'siapan raya nanti

zi said...

wah bestnya dah gaji.. kami esok baru masyuk...lehla shopping lagi.. :)

Umi_Aliesha said...

salam nannie..a'ah..itu jer lah yg okehnya..lelain sama ja

zie..gomen takpe..esok gaji+bonus..nih gaji semata...hiks!

zi said...

tkper2 hubby dapat bonus gak kan ? ;)ehehhe.. my hubby pun tkde bonus almaklumla baru mula keja kat situ..

Umi_Aliesha said...

ha'a...nanti nk nrorats skit...hiks! tp musti guna utk minyak & tol blk kg jer lah tu...