Sponsor

Monday, September 15, 2008

Menu Last Week!




Dekat2 nak raya nih makin byk plak kes kecurian so...aku bzioss skit erk...prepare report huhuhuhuh...mentang2 la nak dekat raya hangpa curi sakan nooo..x berkat sungguh la..syahdu betui bila tanya kaum mana..kaum kiter...siannya anak bini mkn rezeki x halal...


Esok ada miting ngan state yg dah apply system baru.....ptg pun meeting kat KL jg...so layan jer la gambo nih...


KFC tuh sebab ada miting kat KL ler jg..udah x sempat nak masak..beli jer..baby bites tuh...menu utk adik...ekekekekekek

Esok pun haruss tapau je...En Hubby berbuka ngan supplier..aku bzioss miting..

4 comments:

zi said...

faiza... hari2 masak ek..bagus2..isteri mithali ni.. saya semalam masak mee udang jer walaupun weekend tak selera dah makan nasik.. anak2 dah sehat ker?

Umi_Aliesha said...

ada jg membeli tu...mehei la kat param..masak yg simple2 jer...nasi..kalo berbuka buat nasi ayam jer..nasi putih musti x jln..nasi putih mmg utk sahur jer..

atty's said...

sedapnya umi..soto..tuh

Umi_Aliesha said...

soto kena buat time weekend..byk mende kena buat...tuh pon kacang goreng dok dlm kuali lg...