Sponsor

Wednesday, October 15, 2008

JJCM : Malee

Sebenonya umi puasa td...tp beriya bos kici ajak makan..belanja sempena projeck dh launch utk 2nd phase...ye lah ini project 1st yg bos kici handle as PM...and umi pun 1st time jg as PC...so mmg byk keje kami..huhuhuhu...seblom nih supplier pun ajak makan-makan sempena mende yg sama tp dia buat nun kat Sri Petaling n x tau pun bleh bw family so idak ler umi join...bos kici pun x join sebab time tu ada kat Penang...so inilah 1st time yg umi join kan...sedih jer supplier coz both of us yg byk deal ngan dia tp x join...hiks sori Mr Chia..lenkali kitaorg join erk...

Mujur bukan puasa ganti so tak la sedih sgt nak puasa yang yok...alhamdulillah thn nih dpt posa full...oittt bukan preggy haa....sebab BF lg kot....

So berkonvoi lah kami ke Malee...ate itu jer restoren yg best skit kat sini kan..tanya la warga cyber...tuh jer la yg ada...kalo thai food la..kat street mall ada tp kompem ramai org...

So tq bos kici..nanti 3rd phase blanja lg yer....

Image Hosted by FileHive.com
* Sila abaikan muka penat saya..mmg bzioss pg td..tu sebab nih br nak hapdet...nih pun stop jab..dah penat buat DO...huhuhuhu
* bos kici saya mmg kici orgnyer...
* boss besar saya mmg besar orgnyer....hiks!

6 comments:

atty's said...

kty lak..bos besar kecik je orgnya..
bos kecik lak besar org nya

Umi_Aliesha said...

terbalik erk...ekekeke..ceo umi plak lbh kurang la ngan big boss...hiks!

eedany said...

bestnya boss belanja!

weols pun tengah tunggu boss belanja ni.

:)

Umi_Aliesha said...

eedany..kalo bab mkn, mmg best!

syanis said...

huh mkn fre... best.. best

Umi_Aliesha said...

ekeke..pg nih contractor plak ajak mkn..tp kuatkan iman..teruskan puasa..hiks!