Sponsor

Wednesday, October 29, 2008

Keciwa????

Hermmm ngape erk topic gitu....frust menonggeng skit...sebab jumaat lps umi kan takde kat opis...dah ptg dlm pkul 3++ br masuk opis n mmg tak check email yahoo...yg umi check email opis.....

So...semalam baru buka inbox yahoo n rupanya umi ada dpt email dr marketing@nuffnang...huwaaaaaaaaaa...........

Bila baca...adeiiiiii rupanya ada nak masuk advertisement start jumaat tu smpi hr nih tp umi kena make sure port nuffnang tuh di tempat yg betui......bila dah tgk ads tuh x kluar br la terhegeh2 nak check balik susun atur nuffnang umi...dlm email tuh ada tulis kalo x betui park nuffnang..iklan akan ditarik balik...so...mmg betui la..umi salah susun...

Dah terhantuk br la nak sedo diri...hiks...so buka balik acct nuffnang n baru la study nak buat mcm mana...dlm ati..kalo x berjaya haruss refer k ty...hiks!

So kawan2..kalo nak iklan nuffnang masuk..sila la update sokmo n plg penting sila susun ikut yg diberitahu....jgn jd cam umi...dah x masuk br la nak check...n dr pembacaanku kalo kita setia ngan nuffnang akan ada kelebihannya....apa dianyer idak ler teman tau..maybe priority utk dpt iklan kot...herm..cuba lagi lah nampaknya...

8 comments:

Anonymous said...

kdg2 nk sebut nuffnang mcm nangnak cter thai..kekekeke

Umi_Aliesha said...

n jg erk...hiks..takpe2 asalkan masyukk...

syanis said...

kak umi.. ain spi skang x reti nak buat... her,...

Umi_Aliesha said...

ain..buka balik account nuffnang..pegi ads on tuh..pastu pi blah kanan ada image dia..klik kat blogger..ada tutorial dia kat situ...

atty's said...

umi..kty dr dulu pasan umi ltk salah..tp ingatkan leh..

Umi_Aliesha said...

muakakaka...umi hantam jer k ty..idak ku tahu ada syarat2 lain...hiks!

Anie said...

hari tu anie ada dafatr tp tak habis belajar lagi lah...

tak der masa lah..

Umi_Aliesha said...

ekekeke..takpe2..bila2 bleh buat tu..cuma kena pearyi betui2 sebab nak kena buat kat layout..edit html tuh..