Sponsor

Monday, October 13, 2008

Open House Part 1

Open house nih baru best pki baju raya kan...seblom pi umah owner taska anak2..kan kitaorg ke bangi dulu..setelkan registration Hana, pastu setelkan jg alignment tayar cik bibah...so Adik idak ler pki baju melayu siap2..Hana jer coz dia tuh mmg suka pakai baju kurung....sian plak kat adik kang..panas...

Dah nak smpi umah Suraya br pkikan baju melayu adik..sampai jer msh blom ramai org...umi pun mmg nak cepat coz nak balik Sikamat, Seremban plak kan...setel kat umah Suraya, hubby kata jom la balik umah..solat kat umah senang...so blk la umah semula...

Smpi jer depan pagar...anak jiran terus serbu..bukan serbu nak beraya tp suruh mai umah dia...t/hari utk budak2 katanya ...ptg utk geng2 dewasa...so umi n hubby pi jer la siap2..coz mmg balik umah untuk solat jer nih...pastu nak ke umah Mak Teh..

Pkul 5++ jg la br smpi Seremban....pastu dpt sms dr Anie akak BD..sori Anie..umi mmg cdg nak singgah tp kalo blk 3 kampung nih mmg susah skit nak atur jadual musti ada jer halnyer...udahnyer pkul 9++ jg br kluar dr Seremban...walhal hari ahad tu ada 3-4 buah rumah jg buat open house...minta maaf yer...semua..

Smpi jer kaw umah tgk ramai br kluar dr umah jiran yg buat open house sabtu lps...rupanya ada jln2 beraya...diorg kata nanti nak terjah umah kami..hiks! yo lah...tp Insya Allah kot ada rezeki nak panggil jg jiran2 nih...berkenalan dgn lbh rapat..hiks!

Apa2 pun nih gambo Sabtu lepas...sila lah cuci mata...baju yg mak toknyer buat...
Image Hosted by FileHive.com

8 comments:

atty's said...

ensemnya haziq

Umi_Aliesha said...

rambut nipis...ekekekekeke

zi said...

haziq dah tumbuh 2 btg gigi ek.. cikgu2 kat taska bgtau semlm.

Umi_Aliesha said...

a'ah...ada 2 btg dah..su komen bdn dia lembik lg...nasi takmo mkn..nak buat camno...huhuhuhu

zi said...

ooohh..camno yer.. bagi glukos tak?.. cuba buat bubur campur gula sket kut2 manis dia nak makan..
campur ubi merah ker..

Umi_Aliesha said...

haa..tq2..weekend nih try buat lg...nasi himpit kosong dia mkn jer..

ct lavender said...

encemnya hazeeq berbaju melayu...

Umi_Aliesha said...

vender pun dh ada blog...umi add erk..