Sponsor

Friday, November 14, 2008

Mee Udang Kuala Sepetang!

En Hubby telah menjeleskan umi dgn gambo2 nih....dia tau umi mmg dok angan2 nak makan mee udang...pernah kabo kat dia psl mee udang/mee ketam kat Juru atau Sg Dua..org kata sedap...tp x pernah rasa...walhal mmg lalu ja kalo blk Kedah kan...

Image Hosted by FileHive.com

So kali nih dia OS ke area Taiping...dia pi Kuala Sepetang n ada jual menu nih...tgk la udang2 dia...punya la beso..penuh pinggan plak tu...En Hubby punyer komen "sedap!!' haaa..wajib bawak Sayang pi situ erk..sapa suruh tunjuk...udah ler x pernah sampai area situ...walopun umi nih perakian...

Bab rege....ada dua rege..iaitu RM8 n RM12...and ada 2 menu sahaja..mee goreng n mee kuah...hermmm...krismas nih nak balik Kedah kan???? Sila bawa Pn Sayang ke Kuala Sepetang erk...wajib!!!!!!

13 comments:

neezareef said...

x igt punye udang ha..nutup mii!!!

atty's said...

ya allah..byk nya udang dia..
umi jgn lupa ye ..bawak pn.ayng along nie sekali..ye..

Umi_Aliesha said...

sb n k ty...haa..kecur air liur ja lps hubby tunjuk gambo...saja nak bg umi jeles..huh!

mazlyna said...

mak aaiii....bnyk udang...ni mee udang ke udang mee?....huhuhu

Umi_Aliesha said...

mee disebalik udang..meranapkan peribahasa udang disebalik batu...hiks!

Anonymous said...

tuh baru yg 8 hengget..kalau 12 hengget x tau lerr mcm mana plak...hehehehehe

Umi_Aliesha said...

yg 12 hengget mau seperiuk udangnyer...muakakaakaka..umi nak yang 12 hengget la...

zi said...

wah bestnya udang besor2.. dapnyer.mee tak nampak pun hehehe

middaygeo said...

geram tgk udang nih..tapi balik taiping tak penah pun pegi kuala sepetang..pasni kena try gak la

Umi_Aliesha said...

zi...jom singgah situ..seblom blk kedah

middaygeo..sama aa..umi pun sokmo blk sinun idak ler singgah sini...jom kita pi..ikut changkat jering...hermm betui ke erk...hiks!

zi said...

er..pyh nak singgah coz kalau balik slalu travel mlm..so smpi situ maybe 2-3 pagi..kekeke..

Umi_Aliesha said...

takpe2...dah terer buat sendiri...faiza plak selalu gerak blah siang...sebab malam tido perak dulu..hiks!

[S]itie [B]Um [B]Um said...

wow!!