Sponsor

Friday, November 07, 2008

Steamboat Lagi!

Macam lama jer x makan steamboat kan..so smlm dah alang2 member ajak ke car4..terus la beli apa yg patut..tp leceh la kat car4 nih...brg dia mcm berselerak skit..jenuh kena pusing sini sana...x macam tesco kajang...seme selonggok kat situ...

Lagi satu brand yg tak dikenali pun byk n lambang halal pun amat la mengcurigakan...

Tapi bila unpack..hermm byk jg jdnyer...bleh la..pastu kiter hiris daging skit...ada org nak makan daging bakar...

Image Hosted by FileHive.com


Siap jer kuah sup...Hana awal2 dah duduk...hiks...x sabo betui...dia cukup suka mkn golden mushroom tuh ha...kan kenyal2 skit rasanya...sosej black pepper nih pun sedap jg..byk yg dibakar dr jd steamboat...

Lagi satu dia mmg penggemar sup....pastu utk gravynyer..kali nih try sos cili linghams...seperti cadangan sorang forumer...baru tau ada lagi sos cili yg lbh pedas dr sos cili life(bg umi la) sebab itu pebret sos umi...hiks!

10 comments:

neezareef said...

wowyyyyyyyyyyyyyyyy.....
sepesel dr dapo umi nih...puas hati ek mkn sndiri gitu...murah pn murah...just modal bli menatang boat tu je le kan

Umi_Aliesha said...

boat tenggelam timbul ke sb? hiks...a'ah masak sendiri lg puas hati..pastu mkn smpi nak muntah...muakakakakaka..tu pun setiap pack kluarkan separuh ja...

neezareef said...

yela..mkn kt umah borink leh simpan dulu.pstu ulang2 lg...puas ha..

Umi_Aliesha said...

pastu bleh jd buruk lantak..makan bertambah2...hiks!

syanis said...

huh... sodap nye

Umi_Aliesha said...

simple je ain..main campak2 ja..tp yg bestnya hana puji tukang campak ja..tukang buat sup dia tak puji pun...huhuhuhuh

ct lavender said...

k.umi.. klu duk dekat konpem vender dah gi bertandang kt umah akak.. wat muka x malu nk tumpang sekaki.. ekekeke...

Yatie said...

wahh, sedapnya steamboat .. lapar plak rasa .. huhuhu ..

Umi_Aliesha said...

vender...ekekekekke..mujur jauh erk...meh la dtg rumah akak

yatie..sinun steamboat style mcm mana plak?

[S]itie [B]Um [B]Um said...

argh!! steamboat!