Sponsor

Monday, November 05, 2007

32- weeks pregnancy


Sekejab jer dah 32 weeks...mcm baru jer lg buat kad merah..

Hana pun dah tau dia akan ada adik..n dia bleh terima..Alhamdulillah!

Next week maybe last check up kat Klinik Dr Huda..lps nih nak follow up ke specialist terus...Insya Allah ke Annur jer...awal2 dulu nak ke KPJ Kajang tp cancel sebab x de doktor perempuan..n Dr Huda pun recomment ke Annur. Kawan2 dia jugak...Tak kisahla..asalkan seorg muslim yg sambut baby aku...


Tahun 2007 pun dah makin meninggalkan kita...azam thn nih byk juga yg dah tercapai..Alhamdulillah...azam 2008 plak la menjenguk kita. 2008 rsnya 1st mission nak settlekan bayaran balik pinjaman JPA kot...biar senang ati skit...thn nih byk tuang..sebab byk agenda...


nih gambo terbaru puteri hati aku n hubby...skrg giler 'posing' ..

1 comment:

Aleeya said...

Faiza,

Gud luck, ..aku doakan ko selamat n mudah bersalin okay..ape2 sms aku tau...take care.