Sponsor

Monday, June 09, 2008

Gambo Lagi!






Takde yg menarik weekend kali nih...ibu plak x jadi datang sebab Nyah ada family day. kek yg aku beli utk belated tuh akhirnya jd kek besday yg ke berapa kali ntah utk Hana..di thn ini...Bila aku jamah jer kek tuh..Hana kata ' ibu...nanti mak tok merajuk sebab ibu makan kek dia' ekekeke..lenkali kita beli lg yer..

Ahad plak..En hubby kena kerja..dah ptg baru balik...oh yer jumaat (ptg) baru pi inject adik..utk 5 mos..tp sebab adik x sihat jer ari tu..nih baru cucuk..aku bleh lupa nak bg doktor record card imunisasi adik..dia pun lupa minta..so dah sampai umah...baru aku teringat lupa nak bagi utk update..tu la rancak sgt menyembang ngan doktor...doktornya mmg setiap kali aku pi musti berkenan beno la ngan anak2 aku..best sepasang katanya...anak2nya seme hero..so suka melayan Si Hana..anak dah 6.7kg...kalo ikutkan next week 6bln so bleh la start bg makan..tp aku start ahad lepas..sebab mcm lapo jer dia...separuh jg la biskut farley's dia jamah..bukan separuh pack..separuh dr sekeping..:)

2 comments:

Aleeya said...

haziq nampak besar kan..bape kg dah dia???dah 5 bulan kan..damia baru mlm tadik start merangkak...lmbat, dah 7 bulan..ade kwn dia kat nursery 6 bulan dah berjalan..

Umi_Aliesha said...

oitt..awalnya 6bln dah jalan..Hana dekat2 9bln..haziq tu lambat rsnya..baru nak melunjur, takpun golek2 sampai masuk bwh katil..nampak beso jer tu..6 bulan ..6.7kg. Baru start belajo makan..