Sponsor

Monday, July 21, 2008

Cerita Hari Minggu!

Weekend baru nih,penuh ngan xtvt...sampai aku yg kononnya nak buat user manual pun x menjadi..terperuk gitu jer la..pg td baru terkedek2 nak buat..hiks!

Sabtu tu, pg spt biasala mencari stok mende basah...Hana plak nak makan sotong..request buat sambal sotong....ptg plak hujan kan..sedapnya rest kat umah..mlm, pkul 8.30pm gerak ke tmpt bbq...ajk kaw perumahan ajak buat bbq..sempena sambut ramadhan katanya..ekekekeke..menu2nya ayam bakar, meehun goreng, roti jala+kari, durian, honeydew, sirap cincau..yg budak2nya dpt jajan...seronok diorg lari sana sini...then pkul 10pm++ sms k ty..mmg nak pi umah dia, tp riso plak dah lewat..bila k ty kata masih ada tetamu br la proceed ke umah k ty..seblom tu kena antar kwn si Hana nih ha..ikut aku blk umah...dah antar ke tmpt bbq tu hah tp bila patah balik tgk dia ikut jg lg...

Image Hosted by FileHive.com

Then ahad plak...adik buat perangai skit..jaga awal pg pastu takmo tido dah...kena tutup seme pintu riso mr combat gempur ke bilik air plak kang...pg lps buat breakfast hubby ajak pi nilai 3...wahhh kalo bab jalan ok aje...

So proceed lah ke sinun...misi hubby, nak cari tikar ngan tilam kekabu tu hah...aku plak dok ngorats minta belikan pasu bunga...hiks...baru rajin nak menghias...tak ambik gambo pun..malu i..skill gubah x terer..n bunga pun cam x banyak..x reti..gitu la..x pandai nak budget bunga kalo nak nampak kembang kena berapa kuntum...ekekekekke kena pi nilai 3 lg nih abg...boleh? pi kedai sarawak tuh lg yer...

Image Hosted by FileHive.com

2 comments:

atty's said...

re : umi nak tmph tuh susah skit..mak ku capek..hehehhe..
umi dah leh buat link camtu..caiyork umi..
haziq baik sgt..bagus le..rileks..takde nak rengek2..

Umi_Aliesha said...

k ty..saja try klik..mejadi la plak...baik sebab dia dah nak tido tu..dpt plak tilam empuk..hiks! tido terus...