Sponsor

Sunday, August 31, 2008

Hepi besday to me n hepi anniversary to my hubby!

Baru je terima call dr my parents...dah mmg wajib setiap 31hb ogos n pd pukul 10.55a.m diorg akan wish...coz itulah waktu aku dilahirkan.

Aku lahir slps 20thn negara kita merdeka....ckp psl merdeka..plg best 5thn lps la kot...sebab 31hb ogos thn 2003, aku diijabkabulkan ngan hubby tercinta...hiks!

Selalu kalo 31hb ogos nih ada majlis mkn2 utk anak merdeka tp aku x pernah join pun..n pernah sekali aku dpt kasut free...nih gara2 kwn aku la..Wan..dia pi bgtau owner kedai hr tu besday aku..malu i....

ingat plak dolu2..kalo 31hb ogos ni aku suka tgk rancangan kanak2..ala-ala sessi debat parlimen tu hah..ngape dh tak cont erk rancangan tu..best aper....

Sambut kat mana thn nih erk...nak mkn kat mana nih abg???

Apa2 pun selamat ulangthn perkahwinan yg ke 5 utk Abang...thanks for being mine...pejam celik dah 5 thn rupanya erk..alhamdulillah...anak pun dah sepasang...cepatnya masa berlalu kan..nanti yg ke 10 thn kita ambik gambo pki baju songket erk..muakakakakakakaka...

ucapan romantis erk??? tak yah la..cakap kat dia jer..takmo aa share ngan korang...
:p

ckp psl wish..pernah sekali hubby kan dia x wish besday aku..thn bila ntah..kelupaan..dia blanja mkn..dia bg adiah tp dia tak wish..hiks!...k lah...nanti cont...nak bersiap...adiosss!


Daisypath Next Anniversary PicDaisypathNext Anniversary Ticker

4 comments:

AzuraloveNizam said...

salam umi..
waa.waa..bestnyer orang tu..anak merdeka ghupanya..selamat hari lahir yer..yang keberapa??opss terlebih tanya plaks..hehhe..
and also happy 5th anniversary..dpt hadiah apa..nanti uploadla yek..

semoga berbahagia hingga akhir hayat..

apapun..salam ramadhan..semoga ibadah kita diberkati olehNya..Amin.

Umi_Aliesha said...

salam azura...dah masuk geng2 30-an...:D

selamat menjalni ibadah di bln ramadhan jg utk azura..

atty's said...

salam umi..
sama le umi..kty pun suka tgk citer tuh..debat kanak2 kat parlimen..

buat ler laie kan..

Umi_Aliesha said...

tu lah...best jg dgr idea kanak2 nih...hopefully rtm buat la balik...best..