Sponsor

Friday, August 15, 2008

Lega!

Fuhhh leganya dah abis Training..naik jammed kepala otak nih..3 module direct utk seminggu..mujurlah module ke 4 bukan sambung senin-selasa nih..kalo tak mau 'hang' terus...
Basic tarak...bila dah join elok la dah nak achieve level 4...terkontang kanting nk paham basic n proses area dr level 1-3....
Final module tuko buat rabu-khamis...elok la tu...keje aku pun dah menimbun nih...settlekan part installation Sabah & Sarawak plak...jgn la ambik aku utk support web***r InfoB***t plak...kasi la org lain bleh? huhuhuhuhu
musti fenin sapa yg baca..apa mende la aku dok bebel erk...CMMI ler korang...quality tu hah...
Lunch break td sempat jg nyilok ke treatment..sekejab jer pun..wrapping n hot blanket..kata kwn aku..best lg kat K**p S**m....
Diet erk..aku x follow sgt pun..ssh la sebab msh breastfeed...pernah sehari follow giler2 sekali mlm adik tido x lena..nangis jer..so kena turun bwh plak bancuh susu..sian dia..n sian jg kat aku..ye lah x pernah kena bancuh susu tgh2 mlm..sebab nk diet udah kena bgn bancuh susu plak...:)

4 comments:

eedany said...

Bz ek umi?

eedany pun bz jer sejak akhir2 ni.

cakap pasal diet...eedany kena diet ni sebab muka dah tembam sangat makan, makan saja...umi tolongggg....

hihihi

ains said...

akak umi.. ha'ah dah ada bloq... rerajin la tgk bloq ku yg x seberapa yer...

Umi_Aliesha said...

eedany...tembam cute takpe...

ains...ok..nanti nk explore..skrg msh bz..

Umi_Aliesha said...

eedany...tembam cute takpe...

ains...ok..nanti nk explore..skrg msh bz..