Sponsor

Thursday, September 11, 2008

Budak Lasak!

Adik skrg makin lasak..kdg rasa letih sgt..letih kejar n tangkap dia...dah laju sgt merangkak...dah jarang sgt jd mr combat...

Port nak meniti pun dah berubah...suka meniti kat tangga n juga grill sliding door...n pantang sungguh kalo main door terbuka..musti laju jer dia terkam..nak kluar...plg pantang tgk Papa kluar..musti panggey ba...aba...musti nak ikut..pastu nak suruh org letak dia kat tanah...hohohoho banyak cantik....

Skrg adik tgh belajar imbang badan...dah start lepas tgn...means mula2 meniti meja...badan ibu ker..bila dah berdiri tegak dia lepas tgn...berdiri tanpa sokongan beberapa saat pastu tergolek...muakakakakaka...takpe2...mmg kena belajar jatuh kan...kakak pun kalo tgk adik dah start meniti cepat2 dia cari bantal strawberry dia...letak blkg adik..takut kepala adik terhentak ke lantai..

Jenuh la raya nih..mau Atok kena pagar pintu kiri kanan..kang cucu kecik toit dia ilang kejar ayam....kalo kakak time gini sebenonya dah start belajar jln...adik lambat skit...n time2 baya nih jg kakak tgh kuat nangis n takmo ngan org...adik ngan org ok ja...cuma dia lasak dr kakak..ate budak lelaki erk...

Pg nih..aku mcm selesema jer..udah jangkit dr adik..subuh td sakit kepala mcm apa jer...smpi ilang mood nak masak sahur...last2 buat sayur lemak kobis ngan goreng ikan tenggiri masin jer..mkn nasi pun separuh jer..x lalu...nih ok skit...syg plak nk cuti..

Image Hosted by FileHive.com

4 comments:

atty's said...

haziq dah tunjuk kan kejantanan nya..

Umi_Aliesha said...

a'ah...terasa lain budak lelaki n pompuan..ganaz giler..ikut suka suki dia jer panjat sini sana..tuh kaki dah naik2 skit nak panjat tangga...huhuhuhuhu..kena buat pagar ler nih..

ainsyanis said...

owh dak haziq dah nak jln,,, cepat nyer yer,,,,

Umi_Aliesha said...

ain..aliesha dulu time umur gini dah belajo nak berjln..haziq br nak berdiri tanpa sokongan..so lbh kurang jer tu..