Sponsor

Friday, October 17, 2008

Bila Bawa Balik Kerja...

Disebabkan hari khamis lepas contractor dah nak angkut device utk installation phase 2 maka kenalah kluarkan DO...print dr pg smpi ke petang pastu nak chop ngan sign dah x sempat..kalo x bw balik kang x sempat plak...

So angkut sekotak bw blk umah..kat umah plak..kalo nk buat kerja kena tunggu adik tido...budak kecik nih pkul 10 br tido..so dah tahap ngantuk ler ibunya....mujur ada peneman setia..Hana nih plak selagi org x tido..takdela dia nak tido...so ibu chop 12 keping kang dia pun tolong sama..tp chop ke buku dia la...x koser la nak suruh tolong chop sama..kang rosak DO tuh...

Leka chop...sekali sampai senget2 dah..sebenonya terlali tuh..ngantuks...dah smpi 3-4 kali asyik senget jer..stop ler dulu...esok plak ler..subuh lps sahur br sign...sign pun dah bertuko2 bentuk dah ha...tuh br lbh kurang 300 keping...kalo lbh mau krem tgn terus...

3 comments:

Lina said...

akak...kalau rupanya gini..kena ada mini opis la kat umah...hehehe...

ct lavender said...

wah k.umi.. rajinnya bawak balik umah kje tue.. hehehe.. kira 2nd opis la umah akak tu ek..

Umi_Aliesha said...

lina & vender ...takmo la kerap bw blk kerja..cukup2 la kat opis..tuh sebab dah terpaksa sesgt..last minute br dpt nama site..tuh jd kerja last minute jg...