Sponsor

Thursday, November 13, 2008

Bzioss ke Malas???

Dua-dua kot...

Bzioss ngan keje tuh biasalah...mmg gini rupa opis umi...ujung thn mmg byk ler mende nak kena buat...akan berlarutan smpi awal tahun..selalunya rest skit lps bulan mac...mcm skrg la..2nd phase dah smpi penghujung..start la kena buat report ini n itu..ha nih pun tgh dok siapkan report...utk miting esok maaaa...herm menapak lg ke parents co......n dgrnya ada 3rd phase..alhamdulillah!

G*ms pun dengonya ada UAT minggu depan..tp awat cheq tak dpt email pun..hangpa nih suka last minute tau...tp senin tuh kan ada miting PQA....hermmmm...

UAT eye watch u pun dgrnya minggu depan..kerat 3 lah..bleh??

Ujung2 tahun nih jg adalah masa utk isi form itu ini...maps la, 360 lah...evaluate org tu, org nih..bos tu bos nih...tp takpe nanti ble dpt bonus...hiks!..Adakah bonus spt thn lps???? hermm ntah ler...hopefully lbh la..

And dihujung2 thn nih juga..ku lihat saham makin jatuh...huhuhuhuhuhu...tuh la tamak lg..ambik ko dr 3.40 dah turun smpi 2.70 td hah...udah paras merbahaya..tmi tuh usah la dipandang...jeling pun x payah..mmg la merudum terus...

Malas??? haa mmg malas pun...M beso umi nih...hermm

Opsss lupa plak..my MIL dah ada kat sini..lena la tido lps nih...tp elok ler tinggal pi Sarawak ja pun...Sabah ntah ler jadi ke idak..sebab ada satu port tuh timingnya x kena..ada kenduri sepupu hubby..

7 comments:

ct lavender said...

k.umi.. vender pun klu penyakit M sudah mari.. tenet jelah kejenya.. ekekeke..

Umi_Aliesha said...

mals iyer..ngantuk pun iyer nih...bestnya kalo bleh tido..

neezareef said...

bzios vs malas...
nk malas tp bzios..
dah bzios tapi mls lak nk wat..ekeke

Umi_Aliesha said...

tuh la dilemanyer sb...bzioss tp malas..so kite tgk mana yg datelinenyer dah dekat..muakakakaka...

atty's said...

kty malas umi..takde mood..tgh mood nak mamam je keje..nieh

Umi_Aliesha said...

a'ah...mood pun sama nih...tiba2 rs buhsan..hiks

[S]itie [B]Um [B]Um said...

byk kije