Sponsor

Tuesday, November 18, 2008

Cakkk!!!!

Smlm kabo hampir 2 minggu tarak kan..nih tiba2 muncul plak...hiks!

Ekceli UAT tuh dah setel..sabo jer...pg smlm Manager Finance call, tanya umi kat mana..harus la umi jawab den kat opis kan...pastu dia tanya plak apsal x dtg UAT...lorrrr..bukan email dia kabo umi start kena join 18hb ker..pastu br dia kata dia silap bg date..hermm selamat dah ler kan..takkan la baru nak pecut ke sinun...lgpun ptg umi ada meeting lain plak kat Faber....

Ptg..tgh miting ngan CEO, deme call..kabo UAT part tuh dah setel...huiyoooo cepatnya...so lps nih kalo ada part yg PM x buat..aci tak Umi buat2 tak tau, no back-up2 ...ate umi x pi UAT kan...x tau nak buat apa..

Dah Manager Finance kabo gitu terus la my bos kici plak call (nih musti dia ada seblah manager tuh)..dia kata Faiza joint UAT Iwatch plak...ekekekeke...takde peluang nak elak dah ha....pastu tiba2 dpt idea...19hb kan ada staff talk yg wajib...yg siap dimonitor oleh parents co...so tentu la apa2 agenda hari tu yg lain jd harus ja...yg nih dah jd wajib..so kena utamakan yg wajib...

Sebenonya malas nak jalan2...ujung bulan kan...nipis dah nih...:)

3 comments:

atty's said...

aah umi.betui..duit dah makin nipis..

Umi_Aliesha said...

ate..bulan lps gaji awal beno..claim plak blom masuk..huhuhuhuhu

[S]itie [B]Um [B]Um said...

bile nk blanje ct? hehe