Sponsor

Friday, December 12, 2008

Adha Yang Penuh Makna!

Cehh topic cam best jer...sebenonya Aidil Adha baru2 nih...My Ibu dpt cucu yang ketiga...anak aidil adha...lahir betui2 org sudah solat raya kot..lbh kurang pkul 9am++

Sebenonya mlm raya tuh adik ipo umi pecah air ketuban...so udah kalut seme org...pkul 11pm gitu anto ke spital Slim River...walopun belom sakit tp sebab udah pecah air kompem la kena tahan kan...pkul 5am baru sakit pehtu pkul 9 udah selamat.....
baru ku tau kalo deliver spital gomen nih x bleh teman langsung erk...bleh teman time waktu melawat saje...tp bleh teman time dah nak deliver...bagi tgk proses kelahiran...

Nih gambo cucu baru Mak Tok n Wan...NurDamia Adhyah...sebenonya nak boh Adha tp ustaz yg sembelih lembu(cerita kat bawah nooo) kabo Adha tuh utk lelaki..utk perempuan Adhiah...adik umi dah ubah spelling bg glemer...hiks!

Baby Damia lahir ngan berat 3.15kg....nih baru My Ibu call kabo kena admitted spital Putrajaya nih..kena jaundis...Kang Mak Long lawat Damia erk....Lupa plak..sehari ja duduk umah My Ibu..pehtu Adik ipo balik pantang kat sini...Salak Tinggi...Nih kalo blah sinun cucu sulung...abis seme sedara mara adik Ipo ambik cuti Rabu lepas..semata2 tunggu Baby Damia....Cam tebayang2 plak time Ibu sambut Hana...Hana pun kan cucu sulung...

Image Hosted by FileHive.com

Disebabkan My Ibu sambut cucu di pagi raya so kami kat rumah nih kelam kabut ler jg...kebetulan plak kat rumah ada sembelih lembu...kalut la buat gitu gini...udah ler Adik jenis takmo sgt ngan orang..lotih2...

Time nih la Ustaz yg tukang sembelih lembu kabo pasal nama utk pompuan tuh ha....Adhiah...So raya kali nih pun x byk sgt gambo kami2 nih ha...ada model kecik baru so gambo dia jer la..ngan gambo Pn Lembu..hiks!

Image Hosted by FileHive.com

6 comments:

zi said...

tahniah dpt anak sedara baru..comeinya baby ..

Umi_Aliesha said...

ada la geng Hana...hiks!

Anie said...

tak silap bd skrg semua hospital kerajaan husband dah blh teman masa diliver.

Hospital kajang yg dah lama tu pun husband blh masuk..

atty's said...

salam umi..
tahniah dpt anak bua hbaru ..comey nye

ct rahani said...

salam k.umi.. tahniah dpt anak sedara baru.. comel tul babynya..

neezareef said...

umi..teselit gambo haziq dicelah2 gambo dania tu adakah sengaja @ kebetulan..wahahahhaa

comel ler..tahniah utk parents baru