Sponsor

Friday, December 19, 2008

JJCM : Bangi Kopitiam

Selasa lepas En Hubby ada follow up check up kat An Nur Bangi...dia kena posa dr seblom tido sampai check up...nak buat IVU jer pun..


So abis jer baut IVU terus ajak dia makan-makan kat Bangi Kopitiam...kali nih Umi try Mee kari n En Hubby plak ambik Easy Egg...


Mee kari dia mmg sedap....



Ada jg dpt email psl makanan x halal di beberapa kopitiam nih..cth old town cafe..betui ke erk..tgk kat cafe dia ada je cert halal..dlm email plak takde plak disertakan pengesahan status diragui tuh...herm..any comments???




5 comments:

neezareef said...

tu arr umi..
udah ler kaki old town..
toast bread...white coffee..uwarghhh...
sape nk sahkan nih

atty's said...

tu ler umi..mana satu betui nie..

semuanya sedap lak tuh..hah..

miezrina said...

hermmmmm ku mcm nak nangis dpt email

tp buat ms yg terdekat.... ku bekukan xtvt kopitiam2 ni...

'... tp adik duk request pak li tu... mcm mn??'

neezareef said...

kita x ley was2 dlm hal gini...so how

Umi_Aliesha said...

sb...yg umi tau status ble diragui tuh sebab guna produk nissin kan...macam yee mee dia per seme tuh...kalo bangi kopitiam takde menu2 tuh..old town ja yg kompem ada..tp ari tu ku pegi jugak..muakakakaka..tp makan nasi lemak..