Sponsor

Thursday, December 04, 2008

Keroje Dulu Skrg!

Dolu2...
Slalu rs bangga sebab cuti x pernah kena tapis..ate bukan developer kan..sokmo tau system buat perangai time cuti raya...sian diorg..lps sembahyang raya ada yg kena pi pekan cari line tenet..muakakakaka..takde2 umi tipu...dtg opis u olls...takdenya turun pekan dah..tp time itu..i tidak terlibat dgn itu wayang...lega!

Skrg...
Huhuhuhu...boss musti tanya brp hari..ada kat mana?..bila balik...pehtu sokmo date bertembung ngan miting la..uat la..training la...

Dolu2...
Bleh bercuti ngan senang ati

Skrg...
Udah siap dibekalkan ngan sesuatu...apa itu...tgk gambo kat bwh...mati la cuti sambil kerja...hopefully adik ipo ku ada kat perak..kena tolong jaga haziq nih...

Dolu2...
Dr Dec 2001 sampai last year jer la..tak pernah ada istilah dateline...

Skrg....
Sokmo dpt kejutan dateline sgt2 la mcm x sempat nak fulfil...

Dolu2...
Buka PC/Lappy..utk bertenet ja kalo kat umah la..kat opis pun sempat lg jenguk forum itu ini

Skrg...
Keroje...keroje...asal anak tido..sambung keroje..letih mata hapdet blog...muakakaka

Dolu2...
Tak pernah pun dpt call/sms diluar waktu keroje

Skrg...
Boss sokmo sms remind psl miting itu ini..pehtu tgh2 syiok tido masuk sms..cable cut situ sana sini...bedebahhh itu pencuri!!!..ko kaco waktu tidoku..smlm jer 3 tmpt kena curi...boss sila jgn suruh saya call utk update the info erk...i'm bz...

hermm udah la...nih la kalo bz erk.....sib baik ada blog bleh luahkan...n tiber2 baru prasan...smlm genap 7thn umi keroje di sini...n alhamdulillah careerku berkembang spt yg ku idamkan...walopun masa keroje ku udah pack...tp ku soka hati sebab ada career development...enhance bukan static lg...tq boss..yg sentiasa beri saya peluang itu n ini...

Image Hosted by FileHive.com

6 comments:

atty's said...

wah umi dpt lappy lagi hah..

Umi_Aliesha said...

ha'a....berat la bahu ke hulu ke hilir...

neezareef said...

bagus la umi

Umi_Aliesha said...

bleh hapdet blog sokmo..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

workaholic camni kena jaga kesihatan jugak. =)

Umi_Aliesha said...

takdenya workaholic...walk2 pi miting situ sana sini aja...hiks!