Sponsor

Tuesday, December 23, 2008

Mari Makan Megi!

Smlm time lunch sebenonyer kami seme ke Padi House..nih kalo org Cyber tau lah kot kat area mana....Umi makan chicken chop rice...huh x sedap langsung...chicken chopnyer macam dah lama...mujur ada telur mata kerbau...si penyelamat seleraku......so agak terganggu sikit lah my selera kan...

Then dah pkul 4pm...bleh plak tetiber rasa lapo balik...godek2..jumpa megi...hiks...so apa lg..kita rendam dulu...then boh perisa...kita makan dulu....!

Image Hosted by FileHive.com

Tgh2 makan...tiba2 dtg Ina...dia nak minta signature utk UAT yg lepas2 tuh...tengah chop tiba2 dia kata.."Ina bau megi la" ekekekeke...lupa plak dia dah preggy...t/hari td time kat Padi dia ada sebut nak makan megi...sori Ina..akak betui2 lupa Ina nak makan megi....mujur ada lg sikit..sempat la dia merasa skit...tp pagi2 nih dia dah YM...tanya ada lg tak megi...muakakakakakaka

Tak puas la tu...nanti kita pi beli lain yer...Baby nak makan megi erk..jgn selalu tau...Tau tengah takde selera makan..tuh nak macam2...

8 comments:

umieadam said...

saya masa peknen pun, tingin makan megy..tp saya belasah 1 bgkus aje sepanjang peknen tu..

Umi_Aliesha said...

umi pun time preggy haziq ada makan megi..tp kurangkan perisa lebihkan sayur2...tambah jg ayam n telur..hiks!

atty's said...

wahahha..umi..
kty penah kena makan chicken chop macam bongok je tak sedap..lansung..mahai lak tuh..ku sumpah2 kedai ituh

Umi_Aliesha said...

stok lama lah tu...sama mcm yg umi terkena smlm...sabo ja..

Anie said...

bd pun masa peknen gila makan meggi gak..

masa tu s nak gak makan meggi mawi...jenuh lah hubby ku cari meggi yg ada muka meggi..

Umi_Aliesha said...

ekekeke..megi nih cam selera skit nak makan kan...tambah2 1st trimister tuh ha..

neezareef said...

masa peknen ade gak ler mkn megi..goreng sndiiri..hihihi

Umi_Aliesha said...

megi goreng erk...buat murtabak pun sodap...