Sponsor

Wednesday, December 24, 2008

Udah Selamat!

Adeiiii...sudah selamat dr audit....

Masuk2 udah kena soal direct....lepas soal gitu gini...br prasan AFR 1st internal audit takde dlm netdrive...bleh ke upload erk..ari tu takde permission to do mende2 nih...pastu x pernah try plak.....
Lepas nih akan check balik...mati la kalo failed level 4....

Tapi oklah Christ byk nak tengok bukti jer...

Herm pasal lappy, baru ja SA kabo ada part pending..ada nak kena dptkan license utk apa ntah...takpelah..lenkali Umi dtg lagi erk...tau musti akan kena dtg Faber lg....lgpun lappy temporary nih kan ada....so umi tak kisah...

My boss kici dok soal selidik pasal cuti...dia tau umi x cuti jumaat nih...nih dia tanya plak jumaat depan cuti ke tak...takpelah boss kici..saya jaga opis plak.....ramai staff start cuti esok smpi new year...umi x cuti kot...coz En Hubby tak coti...takpela..bleh carry fwd balance cuti ke thn depan..tp maybe Umi cuti on 5th Jan...1st day Hana ke sekolah kan..maybe nak hantar n ambik dia dr sekolah...cam x sangka jer anak dah start sekolah..walopun tadika ja hiks....tapikan utk darjah 1 blom daftar la...tak tau nak antar sekolah mana...takpe2..sempat lg kot..thn depan baru 5 thn...

***Psttt big apple alam anda dah buka...jom pakat pi serbu...

5 comments:

neezareef said...

lega dah ya umi
biasa la odit ni lebih kpd mencarik kesalahan..ehehhee

atty's said...

yerkan umi..kekdg.mcm tak caya je anak2 kita dah masuk alam persekolahan..

ari tu ade gak gie.cari tak tau mana port nya burger king pun ado..

Umi_Aliesha said...

sb..a'ah...auditor nih plak mmg dah tau style kite lg senang la nak failed...

k ty...seblah starbuck...kat dalam..kalo keluar jumpa the coast dulu...bila ntah nak pi...

zi said...

ye ke faiza 5 jan dah mula..my husband tak bgtau apa2 pun.. dah byr ke rm900 tu?..

Anie said...

bd berhajat nak hantar qiesha sekolah cina..