Sponsor

Thursday, April 30, 2009

Taraaa!

Dah pkul 12 tp masih online plak erk....

Ekceli hr nih, hari plg lewat umi balik kerja setakat nih...sampai umah dah dekat pkul 10p.m...huhuhuhuhu...ekceli seharian ada course td, tp blah petang terpaksa excuse sebab kena prepare data utk YB Minister...plg x best...nak membuat mende tu seme kena tunggu data dr agensi...pkul 7++pm br dia bg..mana x sampai malam kena stay back.....tp x salahkan dia pun..sebab mende nih pending coz takde org incharge apa yg umi kena buat..means benda nih datanya takde since thn lepas...

So..sapa lata keje gomen relax....huhuhuhu...bz jugak ler...kebetulan dpt ministry yg bz kot....hiks...

Umi online nih sebabnya blom buat e-filing...huwaaaaaa...slownyer...dr td tak lepas2 nih..tuh br nk login...tensi...tensi...esok dah due date....tuh la kalo lambat sgt isi..ate time nak buat..ada jer mende lain nk kena buat dulu...sabo jer lah....

Pg td pun...bleh plak area opis umi tuh, pepagi dah jem....seme pakat nak pi setelkan income tax ler tuh...

So..esok umi cuti..nak setelkab beberapa perkara..tp td HR opis lama ada call..diaorg kabo bab payment terpaksa kiv...sebab seme thru sistem skrg nih..so makan masa plak...takpelah...yg penting surat utk koperasi.....nak claim balik duit2 yg ada...hiks...

3 comments:

neezareef said...

alahai umi...
dah bermula episod keja menimbun dn blk lmbt ya umi

zi said...

keja gomen pun dah busy sekarang ni mana ada relaks dah even tak keja kat kementerian pun kena stay back gak..huhuhu

Umi_Aliesha said...

za...sini mcm budaya plak..officer kena stay back...

zi...senasiblah kita...hehehehe