Sponsor

Wednesday, June 24, 2009

Baru lepas dilanda kebizian!

Sori geng..jenguk2...umi x hapdet erk...hihihihihihi...ada ke yg jenguk? perahsaan umi nih....

Ekceli umi terbz skit since last week....tak pernah2 umi balik umah dinihari......

Semenya sebab report...annual report yg urusetianya atau bahasa mudahnya tukang kompemkan mende tu siap n perfect adalah bhgn umi.....

Lotih ko jd urusetia nih...sebabnya ahli2 yg kena siapkan keroje dpt masa sebulan utk siapkan..urusetia 24jam ja...huhuhuhuhuhu....

The best part...bila apa yg ahli tu buat...x betul langsung datanya...so ngan data kena betulkan..plus textnya pun dh lari jauh bangat....again..dlm tempoh 24jam..ye ke 24 jam..bg chapter tuh pkul 5.30ptg...deadline pkul 9 pagi....16jam jer kot...

Tapi kata geng2 sini...mende nih happen once in a year...tp huh...sengsara weiii..x pernah dibuat umi drive sorang2 hampir 50km tuh pkul 12 tgh malam....kecut giler perut, kaki, tangan..seme la....tu pon umi surrender awal...ate haku ja yg dah berkeluarga yg tinggal..lelain tuh bujang...takde komitmen...so dgn muka sememeh umi kabo...i dah tak bleh stay...kang i takut nak masuk umah...hahahahaha....jenuh jugak erk kalo dikelilingi org2 bujang nih..x psl2 kita kena ikut time bujang jg..hihihihihi...weekend? umi pengsan...x cukup tido...hihiihhiihi plus rs bersalah kat anak2..sebab ibunya dh jarang nak main lama2...so x online pun....

So...byk sgt cerita2 basi yg akan kluar selepas nih..nih teronline sebab nak check penyata kwsp....tak bleh buka plak kat opis sinun..slow ja...kat umah lajus la plak...

k lah to be continued....

3 comments:

ct rahani said...

x pe k.umi.. tarik napas dalam2.. pas ni dh x bz baru leh updet blog.. ekekeke...

atty's said...

takpe umi ..slow2..nanti free leh hapdet..

zi said...

aha..pas ni update rajin2 ek lepas dah busy kekekeek.. nak sembang2 ngn dia lepas keja pun dah tk dan kan..