Sponsor

Monday, June 01, 2009

Cerita Hari Sabtu!


Sabtu lepas...sama la date besday my Ibu...30hb tuh...kitaorg berjalan-jalan cari makan.....1st kami ke Damansara dulu...nak survey mana opis HP...ada urusan skit nak ke sana senin nih.....

Then lps sesat sana sini n situ kita pi ke Shah Alam plak...nih pun sesat barat jugak..sesat barat x tau nak masuk kot mana...dah masuk okeh la plak..jumpa plak jalan2 yg dicari....

Then sampai jer tempat di tuju..call org tu tak berangkat la plak...nyaris putus asa dah haaa..ate x tau mana satu umahnyer...umi pun lupa la plak nak ambik alamat penuh umahnyer..mujur la ada penyelamat keadaan...tenkiu k ty....mujur jumpa jugak rumahnyer...

Time on the way nak ke sini...Hana pot pet pot pet...kang x sempat nak makan kek Sniq...nanti seme org dah balik..gitu la gini la...mujur ada lg kek upin ipin yg cute tuh....apa2 pun nasi dagangnyer mmg mabeles...

Sampai jg akhirnyer umi ke area shah alam....hihihihihi

3 comments:

neezareef said...

na mmg hp msti mane tah campak time tuh

atty's said...

wakakaka..kelakar ler aliesha..kalo den pun dah sesat barat..mesti bising..abis kang makanan eh..wakakakka..golak lagi..lawak ar aliesha..leh geng ngn untie ar

Umi_Aliesha said...

za..baterinya abis terus...

kty...tqvm..kalo tak tak merasa la nasi dagang tuh ha