Sponsor

Wednesday, November 18, 2009

Kursus Lagi!

Maybe ini penutup segala kursus yg ada...coz my boss(kader)  sudah bising....dah over sesgt dah training day nyer......ini pun bleh lepas sebab kursus induksi....

Masak ler...lama gilos x pi kursus2 gini n paling sadis lama gilos x tinggalkan anak2....n En Hubby jugak hihihihihi..dia tinggal kitaorg ja selalu.....tapi yo la...udah mmg syarat nak kompem..kenalah pi jugak...

Nih pun mujur la dekat skit..ikut plan dulu mula2 kat PD then tuko ke Pahang...nih latest ke Jeram jer...jer pun jauh jg la kan dr umah umi nih.....

Last pi kursus2 ala gini masa thn 2002 gamaknya...time keje lama...kat area Gombak...

Apa2 pun ini baru syarat 1st utk kompem...nak kena pi yg umum plak n maybe kena pi orientasi jugak...ala2 btn kot...tak pun mmg btn....hihihihi...pusing2 plak ayatnya..adiossssss!


4 comments:

atty's said...

selamat berkursus umi..jaga diri ..

neezareef said...

za punye kursus smpai over dah heheh..next year plak arr

zie said...

ciannya..tkpe utk confirm tuu.. lagi cepat pegi lagi bagus kan?. berapa lama?kalau dulu 2 minggu kan?.

Umi_Aliesha said...

k ty..dh slmt balik...

za...umi pun dh over..simpan2 la utk thn depan

zie...2 minggu utk umum, dgr la nih dh jd 3 minggu sebab terus buat btn seminggu..induksi khusus 4hari ja..