Sponsor

Tuesday, December 08, 2009

Pindah...pindah!

Baru nak masuk sembilan bulan umi disini...nih dah kena packing barang balik...

Balik putrajaya..................................................................eihh takdelah..pindah blok ja....blok pun berpeluh jugak la kan kalo nak jalan nih....yang pastinya dekat la skit ngan parking kereta...hihihihi...

Ekceli pindahnyer start senin depan tp since umi kena pi induksi..makanyer kenala packing siap2......so inilah hasilnya...2 kotak jer....

babai bilik lama di tingkat 12 nih...selamat dtg bilik baru di tingkat 15 pulak..mask ler kalo ada fire escape lagi.......yg pasti...blok baru (yg lama sebenarnya) dah lama x berpenghuni....lbh dr sethn rsnya..ate bahagian tu dah pindah putrajaya..mmg bangunan ditinggalkan yg dah direnovate...hihihihi



Next week br tunjuk opis baru plak..kot sempat ler..ate 6 hari x masuk keje..kompem keje menimbun..apa2 pun quarter report dah setel so x bz sgt kot..icc pun dah setel ari ni...

2 comments:

atty's said...

ingat umi nak pindah putrajaya..kalo pindah..beshnya ..

Umi_Aliesha said...

blom lg kty...maybe tunggu umi dah kompem br nak minta tuko...lagipun tunggu projek mega kat hq(putrajaya) setel dulu..kang lg bz nak mampus..hihihihi