Sponsor

Sunday, July 18, 2010

Besday Gurl Plak!

Abaikan ler gown yg dh brp kali pakai tuh yer...hihihii...ate pakai sesekali ja...syg plak nak beli lain....lgpun masih muat....

Alhamdulillah ramai jugak jiran2 yg datang...ate kitaorg start jemput pun hari yg sama...pkul 4 gitu...nak pi jemput jiran blkg rumah tgk diorg dah kluar termasuk la MV n co...nih tgk blog dia..rupamya konvoi ke utara erk...

Family pun last minute jugak kena jemput...family seremban ja la yg dpt dtg...tq along, Nur n Yum..ahemsss...bakal mak long Hana erk...

4 comments:

Aleeya said...

anak ko dah besar la faiza, silap2 leh lebih tinggi dari mak nye neh hehehhe, hepi besday to ur doter, and many happy returns..:))

atty's said...

kty pun tak dpt dtg umi ..huhuuhuhuh..

Jiha said...

hehe..mesti ade barbie..peminat setia barbie ler ni..

Umi_Aliesha said...

Yaya...tqvm..dlm gambo jer tuh...kalo tgk tuannya kecik ja..jiran2 suka ngusik mcmmana nk angkut beg sekolah thn dpn nih...

K ty...takpe..umi pun buat last minute...

Jiha...dah gegirl..gitu la kekdahnya..hihihi...kalo tak barbie..dora...