Sponsor

Friday, October 29, 2010

Bila Ber'facebook'..

Bila dah ber face book lupa plak nak check email yahoo....

Bila check...alamak...byk mende umi dah ketinggalan..especially xtvt yg melibatkan geng2 ex-idrisiah...sori kawan2..baru check nih psl apa yg korang buat time ramadhan ari tu...tertinggal lori dah ha....awat korang tak war2kan kat facebook..huhuhuhuhu..

Apa2 usaha murni kalian tu mmg2 sgt2 bernas..semoga Allah SWT murahkan rezeki kalian...hopefully xtvt tu bleh dijadikan acara tahunan batch kita...amin!...cehh macam la kawan2 tau blog umi nih....ntah ler..umi segan nak bgtau org umi ada blog...sapa jumpa..jumpa lah...nak war2kan...hermmm tak payah la kot...hahahaha..ate blog syok sendiri..gini la jdnya....yg ramai tau geng2 moms forum ja..nih pun nampaknya masing2 dah membisu....forum pun sejak kerja sini..umi mmg tak jengah pun....

Facebook skrg pun umi dh jarang masuk..apa jd ntah ngan kebun ku disana.....iskh..iskh..perosak tanaman betui..sib baik tanaman maya ja....kalo tak kan ke dh membazir namanya...

Apa2 pun kwn2 ku yg jengah di blog..kalo ada apa2 jgn email erk...better sms hihihihi..kalo email..kompem lambat nak respon...

2 comments:

atty's said...

umi..kty pun kadang je nasib baik..cek email.kalo nak pantas .kena pm kat fb..

Umi_Aliesha said...

ha'a pm fb lg cepat la nak baca..:)