Sponsor

Thursday, November 25, 2010

Sah Jawatan...

Hari ni sesaja gatai tangan..masuk portal SPA...check urusan perkhidmatan....

Sekali tengok urusan sah jawatan umi dah setel...yeahhhaaaaa...

Alhamdulillah...kebetulan time umi cepat ja seme mende diadakan..lagipun post umi nih kena setelkan kursus2 ja.....masuk2 dah kena antar induksi khusus...then ujung tahun lepas JPM buat induksi umum plak...so kalo ikutkan umi masuk mac...dec dah setel semenya..tapi disebabkan dlm offer letter dah tulis sah jawatan dlm tempoh setahun ke tiga tahun so...idak ler umi kompem dec kan.....setahun jdnya mac thn nih la....tapi dah terlepas la peluang ambik ptk last...

Apa la format baru erk...kompem lagi payah..huhuhuhu....

Herm....nak usha loan gomen lah lps nih...tp cam defisit ja kalo ambik skrg...bestnya kalo dh start ikut rate hig income kan..hihihihihi....selalu kalo pi mana2 presentation musti compare ngan ROK...70s rate diorg rendah dr kita...skrg??? hampir 4 kali ganda sudah!!!

5 comments:

zie said...

tahniah dah confirm..

atty's said...

tahniah umi..

Umi_Aliesha said...

Zie..tq...awat smlm tu?

K ty..tq

zie said...

hehehe..berhenti minta umai check beg nuha ada tak ubat demam dia dlm beg sbb nak kasik nurin demam nak pi klinik susahla abah dia tkde

Umi said...

K ty..terima kasih...

Zie...ohhh...Din pun tgh bz..huhuhuhu