Sponsor

Friday, December 17, 2010

Corus Paradise, PD!

Time awal muharam ari tu org lain seme cuti umi kena kursus.....mujurla mlm baru program start so tak ler terasa sgt geramnya n biliknya pun agak besar.

Kursus nih buat tengah2 minggu so terpaksa rela la mengajak my Ibu temankan..ate nak bw bebudak nih...bleh la ibunya keroje anaknya berendam...kebetulan plak cuti sekolah so bleh jugak si twin tu ikut sama....

Beriya kabo kat my prenn kalo katil x muat umi nak tido ngan dia..ate dia bujang lagi kan...alih2 tgk katilnyer dua2 queen so mmg sgt2 sesuai la kan....

N rasanya ini jg perjalan umi yg jauh skit...drive sensorang tanpa En Hubby..eihhh ada...ada...dia ikut dr blkg..time pergi jer la....sabo jer En Hubby tau...i dah la mcm konpius2 skit simpang2nya tp dia suruh i dok depan...sib baik time tergagap-gagap tu dia bg hint...hahahahaha....kalo tak  kompem lalu jln jauh ler jdnya...

Bw family nih part makan la yg risaukan skit..ate kita tgh kursus kan...tp alhamdulillah...byk course abis awal so sempat umi pi beli makanan kat pekan PD...mkn malam mmg umi x makan kat otel..makan kat luar ngan family jugak...ekceli my Ibu bleh bw kereta tp kereta manual ja...hihihi...umi plak x brani sgt bw kereta manual nih..kalo kat kg bw kereta kancil pu rs mcm asyik nak mati enjin ja....ate auto sajork yg selalu digunakan...x larat weii nak bw kereta manual jln jammed nih...

1 comment:

atty's said...

haziq dah besar ..hensem..