Sponsor

Thursday, January 06, 2011

Sekolah Hana!

Alhamdulillah...esok dah jumaat..setel minggu pertama persekolahan Hana...

Dpt ja nama n lencana...kami balik Seremban..jauh giler nak pi jahit hahahahaha....

Takdela..kebetulan ada kenduri so Tok Tehnya bleh la tolong jahitkan...

Herm..macam nak kena beli mesin jahit ja nih...


Seblom balik..Pak Long upah ronda2 naik moto besonya....En Haziq dah nyorok....riso Pak Long tarik dia..huh!

Balik umah...siap2kan untuk her first schooling day...


Ikut Hati..macam takmo bagi dia pakai tudung ate..kecik lagi...pagi2 okeh la papa bleh pakaikan..time nak ke sekolah petang??? kena la pakai sendiri...umi dolu2 pun darjah 4 baru betui2 pakai tudung...teringat plak pernah sekali tuh dari rumah pakai tudung smpi sekolah umi buka...pehtu cikgu panggey (cikgu kelas lain)...then tanya ngape umi tak pakai tudung..umi jawab...saya baru lepas kerintingkan rambut..nanti rambut saya rosak...zaman nih tgh giler fesyen rambut kerinting kat jambul depan ja...hihihihihi...terus cikgu td tanya...awak kerintingkan rambut guna apa...dengan konpidennya umi jawab..dengan plastik...then cikgu tanya lagi...penutup pen nih plastik...boleh tak awak kerintingkan rambut cikgu...cikgu lelaki nih cikgu disiplin tau...huhuhuhuhu..time nih baru umi sedar umi ada buat salah...hahahaha....lurus kan time tuh...terus terdiam....then cikgu kata pergi balik kelas..pakai balik tudung awak.....hahahahaha...

Cik Hana awal2 lagi dah bgtau..dia nak pakai tudung n takmo pakai baju seksi2 sgt...takmo nampak ketiak katanya..hihihihihi...yo lah..yo lah...ibu tak beli dah baju nampak ketiak..kalo ada pun ibu cover ngan inner erk..vest ker...

2 comments:

atty's said...

Hana dah sekolah ye..gudluck utk hana

Umi_Aliesha said...

tq k ty...