Sponsor

Monday, March 21, 2011

Mohon Doa Kesejahteraan Utk Seorang Sahabat!

Hari ni, umi dikejutkan dengan berita kemalangan seorang sahabat..

Rakan belajar time kat Bota....dpt info dr note fb yang ditaip oleh wifenya..


Assalamualaikum wbt,


utk makluman sahabat2, Sham mengalami kemlgan pada sabtu 19 March,
dilanggar bas..bas laju n rapat sgt ngan bahu jln

Sham mengalami 3 kecederaan, spinal, brain (bruise) & shoulder. Buat masa ini ditempatkan di Royal Infirmary Hospital, Leicester.


smlm seorg sahabat kami, medical doctor dr Manchester dtg mlawat & mnurut pngalamannya, bila injury melibatkn brain, ada pelbagai kemungkinan.


Jadi, mohon sgt sahabat2 doakan supaya bruise di brain tidak membengkak atau menyebabkn bleeding yg boleh menyebabkn patient koma, walaupun concious pada masa skg, na'uzubillah.


MRI scan telah dilakukan, masih menunggu result. mohon doakan supaya slid di spine tidak byk & tidak mmrlukan operation.mohon doakan result yg baik & sesuatu yg trbaik utk Sham.

terima kasih, Wife Sham


Mohon sahabat sekalian doakan kesejahteraan beliau,sembuh seperti sedia kala...dan dipermudahkan segala urusan. If not mistaken sepatutnya diorg akan balik Malaysia dlm masa terdekat nih...:(

Sham nih geng kelas ekonomi masa form six. Dolu2 bila waktu belajo Ekonomi/Sejarah kami2 nih bertukar kelas..sebab subjek nih option. Dia kelas Usuluddin tp bila time ekonomi kami sekelas....pehtu time lower six kami masuk pertandingan kuiz pengguna..memasing muka konpius ate..tak pernah ambik tau psl isu2 pengguna...tiba2 kena masuk..then terus peringkat daerah...n the best partnya..kami johan...hahahaha...cam lawak ja...merasalah jd johon daerah perak tengah...dptla duit...duit tu la umi buat beli scientific kalkulator yg masih lagi ada n berfungi ngan baik skrg nih...cuma kat opis dpt kalkulator lg beso..so dok la kalkulator tu kat umah...tapi kami kalah peringkat negeri...ate...org lain semenya well verse hal2 nih..kami nih ha..last minute....

So...Sham...umi doakan awak cepat sembuh....semoga takde yg serius n semoga selamt balik ke Malaysia...unsure sapa yg further study...rsnya wife dia ambik phd..tak tau la kalo dia pun further sama....semoga segalanya dipermudahkanNya...amin!
.

2 comments:

atty's said...

semoga sham cepat sembuh .amin

Umi_Aliesha said...

tq k ty...x de latest news plak psl dia...dah la jauh dari family...