Sponsor

Tuesday, August 23, 2011

Berbuka @ Marriot Putrajaya

Umi kursus last week...sepatutnya umi kena stay kat hotel tp disebabkan umah n otel adalah amat dekat...maleh la acik nak stay kan....harus la i balik....tp parking free ate dah termasuk list kastemer dia..

First day tu ramai jg yg decide takmo join berbuka puasa so my boss kata..u bw family berbuka kat sini...apa lg of kos la umi okeh ja..kebetulan hari rabu tu selangor cuti kan..so homework cik Hana dah siap...buku pun dah kemas..maka bleh la berbuka kat sini...

Time berbuka my boss dok satu meja la plak ngan en hubby...siap offer en hubby suruh pindah ke M*** lagi sebabnya my boss pun boss utk bpm...merangkap boss Jemah jugak hahahahaha...asyik sebut Jemah jer kan...kalo sapa aktif blog kompem la tau siapakah gerangan Jemah yg umi maksudkan...k ty pun tentulah lagi tau...ate k ty jg yg kabo kat umi dia tuko sini kan...hiks...

Cik Hana suka jer..ate ada auntie Miza yg nak melayan dia...en Haziq...herm malu2 kucing...asal org nak dekat jer..dia dah cabut....jinak2 merpati...dari jauh dok ngorat org...bila org dtg dekat dia lariks...byk gilos makanannyer...n ramai jugak umatnya...tapi beratus takdelah pjg sgt n portnya jauh2...ada port sate, port sup, gulai, kambing, kuih2, indian food...ha macam2....yg bestnya pkul 8 gitu ada free flow durian....cuma x bleh makan kat dalam la..kena makan kat luar....en haziq makan buah, ais krim. kuih2 n sate..susah beno nak makan nasi...cik hana..seme yg en haziq makan n meehun sup, rojak buah apa lg erk..mcm2 lah.....member2 yg stay kat hotel deme berkg kat situ smpi pkul 10 malam...mkn n tengok gelagat org jugak...hihihihi..suraunya pun agak besar....

Hari kedua umi x join..sebabnya cik Hana dah sekolah...masam muka dia...sebab dia ingat umi nk bawak dia lagi...hihihi..penat la...balik pkul 9++...kang dia nak kemas buku la apa la...so umi cover la dgn buatkan nasi ayam....hiks...

2 comments:

Neeza.Areef said...

eeeiii..tgk pp haziq tingat pp afiq..serupa!!!

atty's said...

haziq makin ensem ar.