Sponsor

Friday, August 26, 2011

Salam Aidilfitri 1432H

Pejam celik...udah sampai ke penghujung ramadhan...

Insya Allah hari ni umi n family akan berangkat pulang ke Perak...

Kat kg tak tau ler sempat ke tak nak ber'online' nih...ate biskut raya pun blom buat..harus umi buat yg simple2 ja...sekian lama x buat biskut nih...tetiber tahun nih my ibu request nak biskut raya...pastu pc n lappy kompem kena konker ngan bebudak nih...sapa lg kalo bukan si kembo+anak2 umi...

Dolu2 assistant nyer si Alang...nih dia balik ari ahad...nak harapkan si kembo...huh!...

Bebudak nih...kompem en haziq tukang makan...cik hana sebab dia poser kan of kos tukang soal ngape ni ngape tu....hihihhihi

K lah..sempenda syawal yg bakal menjelang...umi minta maaf kalau ada silap n salah....dlm teruja nak sambut syawal tuh jgn lupa amalan kita dibulan ramdhan jugak erk....semoga kita semua peroleh berkat dariNya...amin!

Hati2 di jalan raya erk...

2 comments:

atty's said...

selamat hari raya & maaf zahir batin andai ada salah dan silap kty selama kita kenal nie.

Umi_Aliesha said...

samalah k ty...maaf zahir batin erk..terkejut umi tgk gambo akak td...semoga akak cepat sembuh n dpt jawab exam dgn baik..