Sponsor

Wednesday, August 08, 2012

Alhamdullilah..dh bleh terima botol

Alhamdulillah...hari ni incik Hadif dah bleh terima bottle feeding...walopun tak selaju yg diharapkan at least takdelah dia melalak2 mcm semalam kan...siap tersedu sedan tuh yg buat umi meleleh jugak...

Lagipun incik Hadif nih nampak ja chubby tapi sebenonya dia idak ler kuat menyusu pon....tuh selalu bengkak ja kan..mmg kena pump...tuh stok EBM berlambak....

Harini umi try bagi EBM yang dibekukan n of kos la kena cairkan balik...rasanya agaknya kurang sedap kot...sebab incik hadif asyik buat muka mcm nak muntah...hahahahaha...lgpun dia tu kalo suakan puting botol terdlm sikit pun nak muntah jugak...smlm bukan EBM beku...so idak ler dia buat muka gitu...agaknyer lah kan....hihihihi

Dia dah ok nih..bleh la beli lagi teat NUK nih...malas beli byk2 kang x pakai..macam botol tommee tippee tuh...gilos tamak kan...umi beli tiga botol sekaligus...hahahahaha....tapela..nanti beso skit dia bleh guna kot....

Skrg nih umi suka soping brg bb kat Kasih Ibu BBB...sebab dh jd member byk produk bleh dpt less 10% n less tu takde expiry date...tgh semangat kumpul nursing blouse jenis autumz n dok beli mende2 utk EBM sama....

1 comment:

Kesuma Angsana said...

KA sokong je!