Sponsor

Monday, April 24, 2006

Laptop Hana!

Weekend kali ni x ke mana2 pon aku nih..cdgnya nk buat soto tp...uwaaa cik T dah tebuk rempah soto aku...kempunan la aku. Ni gara2 simpan kat tmpt terbuka la..benda2 nih kena simpan dlm almari klu x mmg selamat la kat binatang peliharaan tu...eii sshnya nak settlekan bab bintang kesygan semua org nih.

Esoknya aku ajak hubby pi alamanda.sesajer jln then hana ngamuk nak laptop..uwaaaa kecik2 dh demand. abah dia la nih suka janji nk beli itu beli ini. lenkali klu janji tunggu la gaji. lps dah settle adegan memujuk try la pi jenguk tamiya ngan harapan ada la yg murah..below RM30 ka...masuk2 jer tamiya kat depan tu ada anak patung cina yg beso gedabak. Anak aku dh tunjuk tp dia kata'bu,akut! ekekekek sib baik dia takut..klu dia kata nak yg tu..jenuh aku..pehtu tgk la segala laptop yg ada..sib baik ada satu yg regenya RM29.90. memenuhi piawaian aku utk buat stok brg utk disepah2kan kat ruang tamu yg sempit itu...

chewinya anak aku bila aku belikan dia laptop mainan. sampai takmo sale girl kluarkan bateri testing dia..sabo jer. mula la adegan memeluk laptopnyer ngan jelingan puas hati...eiii sabo jer..kecik2 dh pandai..lenkali ibu takmo bawak pi shopping...lps ni abg, kita pi shpopping time lunch...bleh?

dlm kereta...hmm sambil meniarap kat belakang dia buka laptop yg x de bateri tu(mls beli sebab kat umah berlambak stock bateri AA tu) bila dia tekan2 x de bunyi dia ngamuk la plak...adoiii botak kepala den lps ni..sib baik umah aku tu sepelaung jer dr alamanda...

sampai umah..apa lg..siap tarik meja kecik dia. letak atas meja, tarik kerusi keciknya adjust2 skit..parking betul2 seblah meja kerja abah dia...adoiii...

pg nih...bgn2 jer dah terkam laptop..siap nk bawak ke nursery...tak kuasa aku nk layan...kang berkecai la plak..murah pon tetap duit..

pd yg bertanya aku dok update blog mana tu...ekceli aku ada blog utk bisnes kecil2an...ni hah kat sini http://declassiclifewfaiza.blogspot.com

dah terjwb kemuyskilan erk?

1 comment:

dwainmorgan54924385 said...

Get any Desired College Degree, In less then 2 weeks.

Call this number now 24 hours a day 7 days a week (413) 208-3069

Get these Degrees NOW!!!

"BA", "BSc", "MA", "MSc", "MBA", "PHD",

Get everything within 2 weeks.
100% verifiable, this is a real deal

Act now you owe it to your future.

(413) 208-3069 call now 24 hours a day, 7 days a week.