Sponsor

Thursday, November 22, 2007

Bila anakanda mula belajar berenang!




Weekend lps kami hantar emak balik ke Perak. Mak teman aku n Hana seminggu kat sini coz hubby kursus seminggu. Mak riso sebab aku dah sarat. Hubby pun lega la mak nak temankan..so kalo ada apa2 dia tak risau..kebetulan mak pun pandai drive.




Hana suka la bangat..sebabnya x yah pi nursery...dlm seminggu mak tok dok sini, anak aku tu naik beratnya sampai 2kg..ekekekkeke..kalo tak sokmola timbang 10kg jer...tu Dr Huda suka marah aku...dia kata time kluar bukan main beso...dah beso..kecik toit jer...ekekekkeke..ye la..Hana time kluar dulu 3.7kg..nih 3 thn setengah 12kg jer. Nih adik dia pun maybe beso jugak...33 weeks dah 2.3kg. Esok 1st check up aku kat specialist...kali nih try doktor perempuan plak. Kawan Dr Huda jg.




Kawan aku Yaya, dah selamat bersalin..dia bersalin kat tmpt yg sama n Dr yg sama juga..n dia amat berpuas hati..so insya allah..ok jer kot..ekekekke..nyampah plak bila ingat Dr Yusuf..ekekekeke tp klinik dia nampaknya mcm dah tutup jer pon..tu la..ambik bisnes sana sini..tp takpela...aku n Hana pun dah selamat kedua2nya..rezeki aku kot..kena csec utk anak sulung..hopefully kali nih dpt normal...amin!


Eii dah melalut dr topic...time pi Sg Klah nih...nampak la Hana dah start nak belajar berenang..takmo org pegang dia...time kat kolam air biasa mmg marah jg la sebab kat sini airnya ada part2 tertentu agak dalam...time kat kolam pans br nampak...dia dah start apungkan badan..kaki pun dah terangkat..tinggal x pandai nak gerakkan kaki jer...sakan dia mandi..time awal2 masuk kolam pans tu dok auw auw..sebab air panas...sekali dah masuk..terus berenang...ekekekekke

Nih gambo Hana kat TRAP, Sg Klah, Perak.

1 comment:

Aleeya said...

Wahhh kemain lagik Hana..pandai ekk berenang..

aku doakan ko selamat bersalin..insyaAllah Allah permudahkan semuanya. dah bersalin jgn lupa sms aku tau..leh aku melawat hehe