Sponsor

Friday, December 14, 2007

Check Up 14/12

Check up kali ni berat dah x naik..sama jer ngan last week..petanda awal nak deliver la nih...pastu Dr check pintu rahim...sejuk perut betui kalo part2 nih...Dr kabo kepala baby dah engage n jln dah buka 1cm..so x jd buat 'twist' cuma skrg tunggu sakit jer la.

pastu Dr x check pon berat baby...anggaran dia next week aku bersalin dah..so td dia offer MC...hr ni x ambik la sebab nak settlekan few things kat opis..so start isnin depan aku MC sampai deliver. Dr kata kalo sampai sabtu depan x deliver jg baru dia akan buat 'twist'

Lega rsnya tak kena 'twist' nak check bukaan rahin pun dah terkepit2...nihkan plak nak 'twist' muakakakakakka

Lps check up pi ziarah Zie...sesambil nak tgk wad2 dlm tu sebenarnya..oklah not bad...x la sempit mcm Az Zahrah..nampak la kemas n bersih. k la..bzioss plak..last day seblom cuti bersalin la katakan...ekekekek jumpa lg slps 60 hari ++

1 comment:

Aleeya said...

tahniah atas kelahiran baby boy ko smlm, sori tak dpt balas sms ko..kredit aku kong hehe, selamat berpantang k.