Sponsor

Monday, March 10, 2008

Aku Eksiden!


Jumaat lps aku eksiden...aku ok..alhamdulillah..kereta jer teruk...x pernah2 aku lalu jln tu..ntah kenapa ptg tu aku nak lalu..walhal aku tau jln tu sibuk giler n takde traffic light..mende nak jadikan...


Time kena hit tu..aku terbayang2 anak aku....lps kereta dah terberenti aku blurr...x reti nak buka pintu kereta..bila dah dpt buka..jejak tanah mcm melayang2 plak..terus call hubby...dia blom abis miting...sayu plak hati..then terus call member(k ty) kat bangi...tgh sedih tu nampak abg abu n kak milah(jiran aku) dtg..rs mcm nak peluk kak milah..tp aku tahan...aku terus kata kat abg abu...'abg abu, saya x ble fikir..terus aku bg kunci kat dia' blurr tahap dewa dah rsnya...


Towing2 car dah berlambak..melayu, cina, india seme dah mai..seme offer..last2 aku call hubby..hubby srh tanya mahisa..call mahisa..dia bgtau mana nak cari no towing perodua...lps tu k ty smpi...nak nangis tp tahan...hubby smpi..aku kontrol lg..bila dia tanya ok? aku say sorry..terus ujan..huhuhuhuhu...then nampak mahisa pun dtg..tq mahisa..salesman yg superb...


Towing car lambat smpi..mamat tu x familiar kaw kajang...mahisa srh guna perodua coz akan antar direct ke in house diorg..compare guna towing2 yg ada..coz diorg akan tarik ke bengkel diorg...so lambat pun takpela...tp byk kali gak la customer carenya minta maaf sebab lewat...


Pi report kat balai..settle seme dkt 9.30mlm..tu pon aku x follow towing ke bdr tun razak...hr ni br nak pi..x larat sgt2 rsnya...nanti br hapdet psl majlis kawen Nyah..

2 comments:

Aleeya said...

baru perasan entry ni..sian ko, nasib tak ape2 ekk, teruk tu tayar kete pun bengkok tuh..next time careful okay...

Umi_Aliesha said...

ekekeke...