Sponsor

Monday, April 21, 2008

Lamanya!











Lamanya x balik kg...insya allah minggu depan nak balik..ibu n abah pun dah asyikla dok tanya..bila nak balik..biasala kalo sebulan x balik..tu blom 2 bulan...ingat cucu bukan anak tu..

Weekend kali nih x de ke mana pun..byk dok umah..takde agenda sgt..sabtu pg2 kluar breakfast kat sec 4..then pi beli lauk2..beli kerapu, beli ketam n lain2..then hubby drop kat umah dia pi servis kereta. so siapla menu lunch aku kerapu sweet sour, sup ketam(nih nak bg Hana selera mkn sebenonya tp dia tetap takmo...) then ulam + sambal...seblom kluar td jiran sebelah jemput ke umah dia esok..ada majlis doa selamat. Ptg Hana n papanya basuh kereta.

Esoknya..breakfast aku buat lempeng+nasi goreng..lunch dah mkn kat umah jiran..dia buat nasi beriani..malam plak aku Hana request nak kari ayam...so nih jer la weekend yg betui2 rehat rasanya...

1 comment:

Zololkis said...
This comment has been removed by a blog administrator.