Sponsor

Tuesday, April 29, 2008

Steamboat

Lps sessi makan2 kat Johnny, hubby ajak try test buat sendiri...kebetulan Hana suka mkn sup2 nih..time mkn kat situ dia siap kabo 'besar perut kakak' n smpi tertido kekenyangan. So....weekend lps cari bahan2nya kat tesco...x beli seafood based sebab ada org dlm pantang...so nih la hasilnya...dpt buat dua kali makan.

failed skit part gravy...kena cari resepi nih..x tau nak buat mcm mana...nih aku buat gravynya samba kicap..1st day tu hantam boh sambal belacan...member2 kabo kena guna sos thai linggam's..aku beli sos thai kimball..mmg x kick langsung...sapa2 ada rezepi gravynya bleh la share ngan aku erk..aku kabo kat hubby..kalo sokmo mkn gini kompem kurus aku nih..mkn sup2 je...haa...dlm tin biskut tu sebenonya ada mihun..mihun soto belen Siti Itina dtg umah ari tu....ekekekekke..












2 comments:

Aleeya said...

sedapnye steamboat tuhhh

Umi_Aliesha said...

mende campak2 bleh la..kalo remeh temeh kompem beli jer la..