Sponsor

Wednesday, April 23, 2008

Tq Ayin!

Sempena mother's day akan datang nih, colleague aku bg adiah bunga nih...ngeh2..bg balang + pokok bunganya yg msh dlm pasu..pehtu suruh pandai2 la nak bg idup mcm mana...huhuhuhu..tau2 jer aku failed bab tanam pokok nih..nih keje en abg aku...ngelat sokmo bab menanam nih...

So ari yg sama jg aku beli gel yg kuning nih...time basuh balang 'kling klong klung' seme bunyi ada..ye la org kasar dpt balang kaca...huhuhuhu...jeling jer ayin kat haku..takut pecah balang tu...pecah tembelang keganasan aku...




Nih la pokoknya + tuannya...:)


2 comments:

Aleeya said...

faiza..he he pokok tu nampak segar bugar, klo aku jaga kejap je mati tu he he...

Umi_Aliesha said...

ekekeke..nih dh tinggal 2 pokok jer lg..pans tgn aku nih..kena suruh asan jg la nampaknya..