Sponsor

Thursday, July 03, 2008

Bz?????

tp sempat lg masuk sini erk..lunch time la..lotih dah nih..rehat sebentar bersama blog!

Yup bz skit..dolu2 kalo involve ngan satu2 project tu selalunya bidan terjun dan selalunya di phase yg dah penghujung mcm UAT, maintenance ke part support ke tp kali nih aku terlibat dr a - z. So 1st time la terlibat sepenuhnya...so sgt2 la x cukup kaki tgn n kalo bz nih selalunya aku akan jd ulser mulut..sebab apa? sebab jd kurang minum air..minum air pun x sempat..ntah pe hapa...

Time dh dpt project ari tu ok la..meeting 2 minggu sekali..dpt ja LOA dah start meeting sekali seminggu nih dah 3-4 kali seminggu..sekali ngan parents co, sekali ngan vendor/contractor, sekali ngan big boss n ada jg kdg2 tu sekali ngan boss...tu psl jd bz..miting separuh hari..tinggal separuh lg utk fulfil all the requirements. Buat ms nih kalo meeting ngan parents co aku x drive pun..x tau jalan..ekekekeke lg pun jln tu jammed kan..buat apa la aku mengoffer diri utk terlibat dlm jammed tuh..baik aku naik ERL....dasar pemalas! Lg satu aku takut bab parking kat situ...rapat2 giler..dah la kaw berbukit..huh! byknya alasan....

Lelain tu ok la..kalo x kat sini kat HQ ja..nih mid July akan start installation...huhuhuhu kompem lg la bzioss..mujur la x terlibat part technical..kalo tak kompem berkg kat mana2 state sebulan...hopefully jg x la kena pi Sabah n Sarawak...bab jalan mmg la best tp bab nak tinggal anak tu hah...

So geng, sori erk kalo x jenguk port sana sini..interprem sesekali tu ok la..nak follow tuh..x bleh nak jangka...adiossss!

4 comments:

EliyaShaka said...

akk slu ke kena ulcer tu??

sy ni kak...tiap bulan mistiii kena.tu mmg pasal kurang minum air ka..sy pelik la sbb sy mmg slu je minum air tp kena juga ulcer tu...paling teruk ulcer tu bila tumbuh kat lidah..sakit sgt nak makan :(

Umi_Aliesha said...

adoii dik..bleh bygkan..sama la..akak nih since bb mudah kena ulser..mmg x boleh langsung kurang minum air..musti at least 2 liter..

eedany said...

umi...kalau berkg kat sabah or sarawak, bawah anak2 sekali... mesti best...

:)

Umi_Aliesha said...

Best tp kena minta tolong auntie Eedany jd Baby Sitter...:) Rindu juga mau balik KK..Nak tgk Tmn King Fisher ngan KKYS..