Sponsor

Friday, July 04, 2008

Jom Balik Kg!

Lama gilos x balik Perak....kebetulan ari tu Ibu byk kali ada hal kat area sini..so dia jer la yg dtg umah aku so mmg lama la x jejak Perak...Pastu minyak naik harga plak..terus kabo kat dia..'kak balik 2 bln sekali naa...minyak mehei' ekekekeke..

Smlm dah packing brg skit..cam la blk lama beno...Hana nampak..dia tanya ' ibu, Papa nak out station lg ker' ekekekekeke..gelak guling2 plak aku..ye la..pantang betui nampak kemas beg...nampak sgt la benchmark dia kalo kemas beg nih, kompem Papa tinggal dia lg....hopefully Papa x selalu la o/station..tp jab. baru nih satu malaysia la plak..huhuhuhuhu...tp yg bestnya Papa kata dept dia ada 100++ org so musti rotate kan..takkan org yg sama ja kena kluar...

Hermm musim durian ker erk..last balik tgk kecik lg buah duriannya. Tapi smlm Hana dah pesan..balik umah Mak tok nak makan durian...adeiii...minta2 la ada juai kat mana2...kalo kat Kedah kompem ada..tp nak balik sana huh jauhnya...simpan budget utk balik time raya...

K lah..nak kemas2 jab..meja dah macam apa..sana doc..sini doc..lama2 tenggelam dlm cubicle sendiri...Selamat bercuti semua...Hari isnin aku cuti...hermm rs cam nak hasut hubby suruh ambik cuti jer..bleh blk kg lama skit...nak pi Kolam Air Panas ke erk?? herm.....

3 comments:

eedany said...

bestnya cuti monday...

eedany gerenti kena monday blues lagi ni...huhuhu...

enjoy your cuti umi :)

EliyaShaka said...

beshnyaa nak balik kg....huh duriaaan pulakkk dah....lya pun nak p melantak doyan kat balik pulau nun...sedapp kak

Umi_Aliesha said...

Eedany...bukan kita yg beso jer pndi monday blues tau..budak2 punpndi..aak umi selalu meragam hr isnin..

Eliya...area sana dah masak..perak blom..coming soon..meh jemput ke perak plak..