Sponsor

Thursday, July 31, 2008

Opsss I did again!

Poyo jer tajuk nyer erk...

Apa yg I did again?? Buat sli**ing treatment sebenonya...seblom nih aku pernah pi 1st trial kat K**p Sl*m, it cost me for RM49 jer...time consultation tu ada la brief utk aku nih sesuai pakej yg mana...tp aku sesaja nak try jer kan so malas la beriya..mmg 1st trial pun...ala2 jakun skit..

1st trial tu ada la padding session (ala2 massage, sedap ooo)...pastu session push up plak part tertentu...huhuhuhuhu yg nih aku rs mcm nak jerit..apa erk nama session tuh..lupa dah..then last session steam bath..nih biasa jer la...

Utk pakej...lps dia check itu ini...kena la RM999 tp aku x ambik pong....lps 1st trial tu terasa jg la susutnya...senang jer nak sarung baju nikah aku dulu...hiks! Ibu heran tgk aku beriya pakai balik baju nikah n baju2 kebaya zmn br kawen...

Then bebaru nih Jcard ada dpt voucher ..tp tmpt lain la..so td kononnya saja nak tumpang member..aku nk dengar jer..lps dengar alahai cam menarik plak...ada 5 session n ada hot blanket plak tu...n harganya lbh kurang separuh la dr pakej yg atas..so terus la aku sign up jg...ekekekekekeke...

Gemuk ke aku nih? Gemuk tak la kot tp berisi..lps dpt Hana berat aku maintain 46kg....nih lps dpt Adik..berat aku maintain 49kg...huhuhuhuhu takmo...takmo..aku takmo cecah 50kg so aku rs berbaloi la utk join pakej nih..nanti dah abis sessi nih..aku share la apa2 yg menarik n x menariknya...:)

* Abang...bleh claim kat abang tak? ekekekekekeke

5 comments:

ains said...

wahahhaha akak umi... dah betui² slim jgn lupa syer ngn kita tau

atty's said...

torai umi..umi mmg anggun giler..

Umi_Aliesha said...

ain..muakakakakakaka..ntah ler betui2 slim ke idak..perut yg kritikal sesgt..kebaya longgar jer bleh pakai..ikut shape seme kena post ke kg.

k ty...ekekekekekeke..

Aleeya said...

naik byk ke berat ko..aku alhamdulilah..now dah back to normal berat sblm peknen , 50kg hehhehe, masa peknen aku berat gila2 tauuu, 77kg masa 9 bulan...hu hu hu

Umi_Aliesha said...

yaya, skrg 49....nk turunkan at least 3kg...huhuhuhu