Sponsor

Friday, August 01, 2008

Jom baca novel...

Selasa lepas aku n kawan2 dpt novel bertajuk ' Seindah Semarak Rindu' karya ketiga n terkini Pn Mina Mahanie...tuh haaa novelnya...

Kalo novel kedua dia kitaorg dpt sorang satu..kali nih kena share ekekekekeke sebab dia x dpt byk copy plak kali nih...Miza dah baca..dia kata kali nih lg ok berbanding buku yg kedua...aku???? baru baca dua bab kot..weekend nih la akan try baca sampai abis..kalo weekdays nih aku x sempat nak baca..

Sapa Mina Mahanie nih? Ekceli dia salah sorang colleague aku sebenonya...kami x tau pun dia ada bakat menulis nih..bleh terkantoi sebab 1st novel dia ada sessi pelancaran rsnya n ada gambo dia..Gambo nih kluar dlm satu web syarikat yg terbitkan novel...so satu ari Miza termasuk web tu n ternampak gambo tu....so kantoi la ngan kami....hiks!

Kalo korang ingat pernah sekali aku kena pi training sebab kena replace sorg bos...haa aku replace dia la..dia tak sihat time tuh..kagum jg aku sebabnya dia technical people..tp pandai susun ayat ala sastera2 nih...gud luck Kak R*h**ah...kang kluarkan buku baru lg..jgn lupa kami kat sini...hiks!

4 comments:

Aleeya said...

sempat lagi ke ko baca novel hehehe aku skang magazines ker semua baca kat opis, kat umah tak sempat hehehehe

atty's said...

alor beshnya..
kalo umi dpt satu..leh pinjam..

Umi_Aliesha said...

yaya,

time weekend bleh la....weekdays...x sempat..kt opis..time nih lg la tak sempat..

Umi_Aliesha said...

k ty,

meh la dtg umah...