Sponsor

Monday, August 04, 2008

Ya Allah! Sembuhkan Dr Huda...amin!

Weekend lps masa sembang dgn sorang jiran, aku br dpt tau Dr Huda sedang sakit...adik dah habis cucuk kan so mmg aku x tau langsung..lgpun mmg aku tau Dr Huda skrg dah kurang merawat pesakit, Dr Azlin pun sama..kebetulan plak aku prefer cucuk adik time malam sabtu..so kalo adik demam aku bleh jaga adik time weekend..

For me n family, both of them the best Dr yg pernah kami jumpa..anak2 pun serasi ngan ubat2 yg disupplykan...n aku suka cara diorg detailskan psl sesuatu medic probs..sejak aku kawen mmg aku ke sana jer..dr dok Putrajaya sampai la skrg dok kat Kajang. N aku pernah kata kat hubby..kalo la satu hari nanti dah takde medical card..mmg aku akan ke sini jg..

Then pg nih..mende pertama aku google adalah psl kes nih n aku jumpa cerita nih kat website darus syifa..mengalir plak air mata tp alhamdulillah semuanya dipermudahkanNya..kalo korang nak baca klik SINI

Diorg mmg Dr yg x pentingkan keuntungan tp lbh ke arah welfare aku rasa...yg paling aku suka..setiap rawatan tu secara scientific + juga secara islamik..means ada doa jg...

Semoga Dr Huda cepat sembuh seperti sedia kala...amin!

2 comments:

atty's said...

salam umi..ooh dr huda tak sehat ye..
semoga dr huda cepat sembuh..amin

Umi_Aliesha said...

Salam k ty..a'ah..umi pun baru dpt tau....