Sponsor

Tuesday, August 26, 2008

The best of the worst????

Kelewatan umi hari ni...dtg opis pun lewat..hapdet blog pun lewat...bzioss skit hari nih..biasa la..kalo lama boss x masuk keje..bila dia masuk fuhh berjela list to do dia bg kat umi n the gang...

Plg x menahan, kena clean all the data yg geng2 installation buat...siap ada due date..

brother maintenance/support..cepatla masukkan streamyx saya..byk keje nih nak hapdet blog pun sama

Hermm cont balik streamyx walo pun amat la fofular ngan 'the best of the worst' huhuhuhu...ssh pki 3G Broadband..kdg ok kdg ko..lotih nak tunggu bila jd gprs...streamyx nih terus subs yg 1Mg punya..hambik ko..mujur ada package utk staff..kalo x kompem ambik pakej combo jer..

dolu2 ada..tp sebab pindah umah aku stop kan ler dulu x koser haku nak bayo 45 hengget setiap bulan..kalo takat line umah tu bleh thn ler jg takat rm1 jer...yg nih mmg kena bg TOS(temporary out of service) sebabnya kalo terminate nak apply semula..dah takde line free..kang jd org biasa plak kena bayo RM26++ setiap bulan...

Ckp psl TOS..ingat 1st time aku masuk web aduan kastemer...boss tanya apa tos? idak ler aku tahu...sebab apa boss tanya, sebab kalo tos coz of suspended pun kluar voice message...boss takut aku konpius ngan complaint org..beza antara tos ngan voicemail...

2 comments:

atty's said...

wah umi dah ade tenet leh update blod dr umah..

Umi_Aliesha said...

a'ah..nih kat umah..br siap install...lega!